Artister

Dimitri Vangelis & Wyman

En av EDM´s mest lovande duos och kända för deras kvalitativa produktioner och öga för detaljer, Dimitri Vangelis & Wyman har haft en stark breakout under 2012.

Populära EDM blogs rankade dem 2012 som topp 5 bland artister som kommer bryta ut under det året, och de hade rätt. De har fått stor support från radio och spelats under live-sets med artister som Tiesto, Sebastian Ingrosso och Dada Life. Duon är redo att ta allt till nästa nivå.

De stormade in på scen under sommaren 2011 med remixer som Mikael Weermets & Auddible – “Free”, Tove Styrke – “Call my name”, Dinka “Reach for me” och deras ljuva privata mix av Coldplays “The Scientist”. Duon fångade EMI Musics upmärksammhet och i januari 2012 hade dem ett kontrakt med EMI/Virgin. Detta ledde till duons första original-låt “Roll the Dice”, ett snabbt energifullt spår som fIck support och spellningar av nästan alla DJ:s på planeten. Fokuserande på prouktionsaspekten släppte duon sin andra singel på EM/Virgin “Russia”, spåret visade mångsidighet och en mörkare hårdare sida av deras progressiva sound.

De fortsatte 2012 med deras tredje singel “Pieces of light” med sång från singer/songwriter Jonny Rose. Spåret, tillsammans med sina tre remixar (SICK INDIVIDUALS, Denzal Park och Henrix), fIck standout recensioner från de mest anmärkningsvärda online-medier och bloggar som har översyn och kurerar EDM. Återigen med den här utgåvan, tjänade duon stöd från en mycket lång lista av DJs inklusive David Guetta, Tiesto, Joachim Garraud, Firebeatz, Jesse Voorn, Matisse och Sadko, Nicky Romero, Starkillers, Gareth Emery, Stonebridge, Thomas Gold, Dada Life, Max Vangeli och många fLer.

Duon avrundade 2012 men en tung remix av EDX & Nadia Ali´s – “This is your life”, och en grym remix av indie-gruppen Miike Snows “Bavarian #1 (say you will)”.

Djurpark

Under 2012 har ni kunnat se honom ihop med Björn Ranelid när de tillsammans framförde den officiella och tunga remixen av “Mirakel” på “Allsång på skansen” och “Sommarkrysset”. Ett framträdande som väckte stor uppmärksamhet.

Nu är Dennis Larsson, mer känd som Djurpark tillbaka för att väcka ännu större uppmärksamhet på Dömd 2013. Med tunga baser och söta melodier skapas en häxblandning som kommer kännas i kroppen. Som liveartist har Djurpark framfört sina egenproducerade toner och remixer runt om i Sverige, på festivaler, klubbar och direktsänd tv och radio. Sverige, Danmark, Polen och Tjeckien är några av de länder som fått smaka på den djuriska stämningen som skapas.

Djurpark är just nu aktuell med låten “Ouch” och under torsdagens kravall (fördomd) kommer Djurpark spela i matsalen. Se till att inte missa detta, du vet aldrig vad han kommer överraska med.